Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Biyografi Milli Kick Boksçu Caner Tikicieri kimdir, kaç yaşında, neden öldürüldü, aslen nereli, evli mi?

Milli Kick Boksçu Caner Tikicieri kimdir, kaç yaşında, neden öldürüldü, aslen nereli, evli mi?

İstanbul Ataşehir'de başından vurularak öldürülen milli sporcu Caner Tikicieri'nin kim olduğu, kaç yaşında öldürüğü, neden öldürüldüğü, aslen nereli olduğu ve evli olup olmadığı merak konusu oluyor..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

3 Eylül 2024 Salı günü İstanbul’un Ataşehir ilçesinde çıkan bir kavga sonucunda milli kick boksçu Caner Tikicieri başından vurularak öldürülmüştü. Cinayetin ardından polis bugün üç kişiyi gözaltına almıştı. Feci bir cinayete kurban giden milli sporcu Caner Tikiceri ise birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki milli kick boksçu Caner Tikicieri kimdir, kaç yaşında öldü, neden öldürüldü, aslen nereli, doğum tarihi, evli mi, çocuğu var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Caner Tikicieri kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kick boks sporu ile uğraşan ve milli bir sporcu olan Caner Tikicieri 25 yaşındaydı. İstanbul Ataşehir ilçesinde yaşanan bir kavga sırasında başından vurularak öldürülen Tikicieri için Türkiye Kick Boks Federasyonu da bir taziye mesajı yayınladı. Mesajda; İstanbul ili Milli Hakem ve Antrenörlerimizden Caner Tikicieri vefat etmiştir. Merhuma Yüce ALLAH’ tan rahmet, kederli ailesine ve spor camiasına başsağlığı dileriz.” ifadeleri yer aldı.

1746712-milli-kick-bokscu-caner-tikicieri-olduruldu-66e00abb27498.jpg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *