Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Biyografi Ciro Immobile evli mi, sevgilisi var mı, eşi kim, kaç çocuğu var? Immobile’in eşi Jessica Melena kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ciro Immobile evli mi, sevgilisi var mı, eşi kim, kaç çocuğu var? Immobile’in eşi Jessica Melena kimdir, kaç yaşında, nereli?

Beşiktaş’ın yeni transferi İtalyan santrfor Ciro Immobile’nin özel yaşamı merak konusu oluyor. Peki Immobile evli mi, eşi kim, çocuğu var mı?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Ciro Immobile’in kariyeri kadar özel hayatı da araştırılıyor. Başta Beşiktaş taraftarı olmak üzere birçok futbolsever Immobile’nin eşinin kim olduğunu, kaç çocuğu olduğunu merak ediyor. Ciro Immobile’nin karısı Jessica Melena’nın kim olduğu ve Instagram hesabı da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Beşiktaş’ın yeni futbolcusu Ciro Immobile’in özel yaşamı hakkında tüm merak edilenler…

j6.png

Ciro Immobile evli mi, kaç çocuğu var, eşi kim?

Beşiktaş’ta forma giymeye hazırlanan İtalyan futbolcu Ciro Immobile’in uzun yıllardır devam eden mutlu bir evliliği var. Jessica Melena ile evli olan Immobile’in dört tane çocuğu bulunuyor. Çiftin iki kız iki erkek çocuğunun isimleri ise; Michela, Giorgia, Mattia ve Andrea. 10 yıldır evli olan Jessica ile Ciro 2014 yılında hayatlarını birleştirdi. Çift 2012 yılında İtalya’da bir restoranda tanıştıktan sonra birlikte olmaya başladı.

132946584-fcf49c83-a35e-459a-811a-1a72769be119.jpg

Ciro Immobile’in eşi Jessica Melena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Beşiktaşlıların yeni yengesi olan Ciro Immobile’in eşi Jessica Melena 17 Temmuz 1990 tarihinde İtalya’da dünyaya geldi. Eşi Ciro ile aynı yaşta olan 34 yaşındaki Jessica Melena ülkesinde oldukça ünlü bir televizyon yıldızı. Sosyal medya fenomeni ve influencer olan aynı zamanda oyunculuk da yapan Melena ülkesinde birçok ünlü yapımda rol aldı. İtalya’da doğan Jessica’nın kökenleri Portekiz ve İspanya’ya dayanıyor.

j5.png

Ciro Immobile’in eşi Jessica Melena’nın Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı oldukça aktif biçimde kullanan Jessica Melena’yı Instagram’da 1 milyona yakın kişi takip ediyor. Melena’nın platformdaki kullanıcı ismi ise @jessicamelena. Immobile’in Beşiktaş’a transferinin gerçekleşmesinin ardından Jessica Melena’nın da takipçi sayısının artması bekleniyor.

j9.png

j8.png

j7.png

j3.png

j2.png

j1.png

j.png

ciro-immobile-lazio-2023-2324-1697181994-119167.jpg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *