Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Biyografi Beşiktaş kalecisi Emir Yaşar kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli, forma numarası, sevgilisi kim, Instagram?

Beşiktaş kalecisi Emir Yaşar kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli, forma numarası, sevgilisi kim, Instagram?

Beşiktaş’ın gelecek vadeden kalecisi Emir Yaşar’ın kariyeri, doğum tarihi, memleketi, forma numarası, istatistikleri, boyunun uzunluğu ve yaşı merakla araştırılıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Beşiktaş’ta Mert Günok ve Ersin Destanoğlu’nun sakatlıkları nedeniyle kaleye geçmesi beklenen genç futbolcu Emir Yaşar hakkındaki detaylar merak konusu oluyor. Siyah-beyazlılarda yaşanan kaleci sakatlıklarının ardından gözlerin çevrildiği isimlerden biri olan Emir Yaşar’ın performansı merakla takip edilirken, genç kalecinin özel hayatı, kariyeri, boyu, kilosu, doğum tarihi gib konular da futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Beşiktaş kalecisi Emir Yaşar hakkında tüm bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik…

emir-yasar-001.webp
Emir Yaşar'ın Beşiktaş'ın kalesine geçebileceği konuşuluyor

Emir Yaşar kimdir, kaç, yaşında, doğum tarihi, nereli, boyu kaç?

Beşiktaş’ın genç sporcusu Emir Yaşar, 16 Ocak 2006 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. Henüz 18 yaşında olan Yaşar oğlak burcu. Emir Yaşar’ın boyunun 190 cm olduğu biliniyor.

emir-yasar-4.png
Beşiktaş'ın genç kalecisi Emir Yaşar hakkındaki detaylar merak ediliyor

Emir Yaşar hangi takımlarda oynadı?

Kariyerine Beşiktaş’ın A takımında devam eden 18 yaşındaki kaleci Emir Yaşar daha önce Beşiktaş’ın altyapısında ve Balıkesir’de Bandırma Kartalları Gençlik Spor’da forma giydi.

Emir Yaşar’ın Beşiktaş’la kaç yıllık sözleşmesi var?

Beşiktaş’ın gelecek vadeden genç yetenekleri arasında gösterilen Emir Yaşar’ın siyah-beyazlı kulüple 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç kalecinin sözleşmesi 2024 yılının şubat ayında 5 yıllığına uzatılmıştı.

Emir Yaşar sevgilisi var mı, Instagram - X hesapları ne?

Henüz 18 yaşında olan Beşiktaş kalecisi Emir Yaşar’ın kız arkadaşı yok. Sosyal medyayı aktif olarak kullanmayan Yaşar’ın Instagram hesabının kullanıcı ismi @emir.yasar1, X hesabının kullanıcı adı ise @emir_yasar1.

Emir Yaşar forma numarası kaç?

Beşiktaş ve Milli Takım’ın genç yeteneklerinden kaleci Emir Yaşar, siyah-beyazlı takımda 28 numaralı formayı giyiyor.

emir-yasar-1.jpeg
Emir Yaşar Beşiktaş kalesinin geleceği olarak görülüyor

Emir Yaşar neden gündemde?

Beşiktaş’ın kalecisi Mert Günok’un omuz sakatlığı yaşamasının ardından kaleyi devralması beklenen yedek kaleci Ersin Destanoğlu da sakatlanmıştı. İki kalecisinden yoksun kalan siyah-beyazlı ekip genç kalecilerine yönelmiş ve takımın kadrosunda bulunan 19 yaşındaki Göktuğ Baytekin ile 18 yaşındaki Emir Yaşar’ın isimleri ön plana çıkmıştı. Emir Yaşar’ın Beşiktaş’ın lig ve Avrupa kupasındaki maçlarda kaleye geçebileceği konuşuluyor.

emir-yasar-2.jpeg

emir-yasar-aile.jpeg

emir-yasar.jpeg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *