Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Biyografi Basketbolcu Khem Birch kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, hangi pozisyonda oynuyor, nereli, evli mi, sevgilisi var mı, kariyeri

Basketbolcu Khem Birch kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, hangi pozisyonda oynuyor, nereli, evli mi, sevgilisi var mı, kariyeri

Fenerbahçe Beko’nun kadrosuna katacağı iddia edilen Kanadalı basketbolcu Khem Birch’in kariyeri ve özel yaşamı araştırılmaya başlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Fenerbahçe Beko’da NBA’den transfer edilen Luka Samanic ile yolların ayrılacağının iddia edilmesinin ardından ismi gündeme gelen Khem Birch bir anda sarı-lacivertli taraftarlar tarafından merak edilmeye başlandı. Khem Birch’in kariyeri, oynadığı takımlar, mevkisi ve boyunun yanı sıra evli olup olmadığı, sevgilisinin kim olduğu ve kaç çocuğu olduğu da merak konusu oldu.

cropped-gettyimages-1305323802-e1617902162996.jpg

Khem Birch kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

Tam ismi Khem Xzavier Birch olan basketbolcu 28 Eylül 1992 tarihinde Kanada Montreal’de dünyaya geldi. 31 yaşındaki 2,06 boyundaki Birch terazi burcu.

Khem Birch hangi mevkide oynuyor, kariyeri?

Son olarak İspanya Liga ACB’de Girona forması giyen Khem Birch’in NBA tecrübesi de bulunuyor. Toronto Raptors, Orlando Magic, San Antonio Spurs ve Utah Jazz formaları giyen Birch, EuroLeague’de ise Yunan ekibi Olympiakos için ter dökmüştü. Kanadalı 31 yaşındaki uzun forvet Khem Birch geçtiğimiz sezon Girona formasıyla 12 maçta 8.8 sayı ve 5.7 ribaund ortalamaları ile oynamıştı.

Khem Birch evli mi, sevgilisi var mı, Instagram?

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Khem Birch sosyal medya kullanmıyor. Bu nedenle ünlü basketbolcunun özel yaşamına dair detaylı bilgiler bulunmuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *