Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Asayiş İzmir'de saplantılı erkek dehşeti: Genç kızı takip edip boynundan bıçakladı

İzmir'de saplantılı erkek dehşeti: Genç kızı takip edip boynundan bıçakladı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 17 yaşındaki saplantılı bir erkek sabah işe gitmek için evinden çıkan 18 yaşındaki genç kıza dehşeti yaşattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

İzmir Kemalpaşa’da 17 yaşındaki erkek şahıs, sabah işe gitmek için evinden çıkan 18 yaşındaki kıza saldırıp, yüzünden bıçakladı.

İddiaya göre 17 yaşındaki bir çocuk bir süredir ilgi duyduğu 18 yaşındaki genç kıza saldırmak için uygun zamanı beklemeye başladı. 

BOYNUNDAN BIÇAKLADI

17 yaşındaki çocuk, 18 yaşındaki genç kızı sabah işe gitmek için evinden çıktığı esnada takip etmeye başladı. 

Genç kız kısa süre sonra takip edildiğini fark etti ve şahıstan koşarak uzaklaşmaya çalıştı. Genç kız uzaklaşmaya çalışsa da arkasından gelen erkek hızla genç kızı yere yatırdı.

SALDIRGAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Genç kızı bıçaklayan şahıs, kızın cep telefonunu alarak olay yerinden kaçtı. Yaralanan genç kızın çığlıklarını çevredeki vatandaşlar duydu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralanan kızı hastaneye kaldırdı. 

18 yaşındaki genç kızın yüzüne çok sayıda dikiş atıldığı öğrenilirken saldırgan şahsın babasının evinde yakalandığı ve cezaevine gönderildiği bilgisine ulaşıldı.

O ANLAR KAMERADA

Saldırı anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde genç kızın evden çıktığı esnada kendisine takıntılı olan bir çocuk tarafından takip edildiği ve bıçaklı saldırıya uğradığı görüldü.

Genç kızın yardım çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar ise yardıma koştu. 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *