Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Asayiş İstanbul Fatih'te cinsel istismar iddiası sonrası ortalık karıştı: Baba şüpheliye baltayla saldırdı

İstanbul Fatih'te cinsel istismar iddiası sonrası ortalık karıştı: Baba şüpheliye baltayla saldırdı

Fatih ilçesinde yaşanan olayda, İlker Demirdöven adlı şahıs, 17 yaşındaki kızı H.N.D'yi istismar ettiği iddiasıyla Kadir İ.Y.'ye (28) baltayla saldırdı. Baba ve cinsel istismar şüphelisi birbirlerinden şikayetçi oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul'un Fatih ilçesinde cinsel istismar iddiası öfkeli babanın şahsa saldırmasıyla sonuçlandı.

Olay İstanbul'un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre 17 yaşındaki H.N.D., 28 yaşındaki erkek arkadaşının cinsel istismarına uğradı. İstismara uğrayan genç kız durumu babası İlker Demirdöven'e anlattı. 

Baba cinsel istismar şüphelisine baltayla saldırdı

Bunun üzerine baba kızının cinsel istismara uğradığını öğrenmesiyle hayatının şokunu yaşadı. Ardından eline baltayı alan baba, şüpheliye saldırmak üzere yola çıktı. 

Bir süre sonra istismar şüphelisiyle sokakta karşılaşan baba elindeki baltayla şahsa saldırmaya çalıştı. Fakat şahıs, baltalı saldırıdan kurtularak olay yerinden kaçtı. 

GÖZALTINA ALINDILAR

Hıncını alamayan baba ise bu kez motosikletine saldırmaya başladı.  İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri H.N.D ve baba İlker Demirdöven'i ifadelerine başvurmak üzere emniyete götürdü. Ekipler daha sonra yaptıkları çalışmanın ardından istismar iddiası üzerine Kadir İ.Y.'yi gözaltına aldı.

Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olurken olayla ilgili çalışma devam ediyor. 

Mahalle sakinlerinden Emre Can, olayı gözlemlediğini belirterek, "Bir baktım adamın biri yerde motoru parçalıyordu. Neden saldırdığını tam olarak bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla kızın babası kızı erkek arkadaşıyla görüyor o yüzden saldırıyor" dedi. Mahalledeki diğer tanıkların da ifadeleri alınarak olayın detayları netleştirilmeye çalışılıyor.

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *