Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi 2019 Yerel Seçimleri Yerel seçimler dün yazdığım gibi...

Yerel seçimler dün yazdığım gibi...

Başkan Erdoğan’ın daha tanımayanlar listesine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de alabiliriz.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Başkan Erdoğan’ın daha tanımayanlar listesine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de alabiliriz.
Çünkü son iki liderin açıklamalarına baktığınıza denildiği gibi yerel de bir ittifakın olmayacağı gün geçtikçe daha netlik kazanmaya başladı.
Çünkü bir insanın ne yapmak istediği gerek yüz mimiklerin de gerekse yaptığı açıklamalar arasına sıkıştırdığı cümlelerden belli olduğunu hala anlamayanlar var gibi.
Evet, Başkan Erdoğan’ın BM ve Almanya toplantıları öncesi verdiği açıklamalarda gördüğümü dünkü yazımda ele alırken ne kadar haklı olduğumu da Almanya ziyaret ardından geldiği ülkenin yeni meclisinde yaptığı konuşması ardından kürsüleri, koltukları bombacı köpeklerle aranan meclisi çıkışında yaptığı açıklamalarında bir kez daha görmüş olduk.
15 Temmuz sürecinde başlayıp, Başkanlık seçimlerinde devam eden MHP ile hareket ve istenen hedefe bir adım daha yaklaşma planının da bir adım da ileri giden Başkan Erdoğan’ın yaklaşan genel seçimlerde milliyetçi oyları çantada gördüğü şimdi ki planın ise MHP’yi kendisinden çokta uzak tutmadan yani kırmadan muhalefetin muhalefetsizliğinden şikâyetçi olan ve başta Kürt seçmen olmak üzere ‘Ya yine Erdoğan iyidir’ diyen seçmeni hedeflediğini anlıyoruz.
Yani işin kısacası MHP başta olmak üzere bu yerel seçimler de ittifak bekleyenler boşuna bekliyor..
Çünkü Başkan Erdoğan bu kez MHP’ye sesli demezse de yüz mimikleri ve açıklamaları ile ‘Atı alan Üsküdar’ı Geçti’ diyor gibi..
Ha bu arada başkan’ın son açıklaması da çok önemli bir konudur.
Yani başta bakanlar, holdingler olmak üzere kimsenin gidip ‘Şu adam benim yakınımdır, başkan adayı et’ demeye gelmesin diyen Erdoğan’ın mevcut başkanların bir çoğunda değişeceği ve İl, İlçe Başkanlıklarında olduğu gibi adı sanı olmayanları aday edeceği de anlaşılmakta, görülmektedir..
Bu nedenle ben yıllardır siyasetteyim, param var deyip boşuna kendiniz yormayın derim rüyasında darı gören Tavuklar derim..

Unutulan deprem Asya’da kendisini hissettirse de...
Endonezya'da art arda meydana gelen şiddetli depremlerin ve tsunaminin         
oluşturduğu hasar, uydu fotoğrafları ile gözler önüne serilidiği şu günlerde Meterolojinin ülkemizle ilgili son açıklalarınıda göz ardı etmemek gerekmez mi?
Bilemiyorum ama başta İstanbul olmak üzere ülkemizde de depremin bizden de çok uzak olmadığını unutmuş gibiyiz.
Başta elişi güzel kentsel dönüşümler olmak üzere deprem adına ayrılan alanlara dikilen gök delenlerden depremi unuttuğumuzu gördüğümüz şu günlerde başta yeni açılan okullarda olmak üzere ekonominin bel bağlandı inşat sektörü aracılığı ile art arda yükselen gök delenlerde yapılmayan deprem tatbikatlarıyla da bu alenen ortadadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *