Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi 2019 Yerel Seçimleri Dayısı olan değil liyakatli olan seçilsin

Dayısı olan değil liyakatli olan seçilsin

Avcılar Belediye Meclis üyeliği adaylık başvurusunu CHP İlçe Başkanı Duran Meşeci'ye veren gazeteci Muhlis Polat, "Ankara da dayısı olanlar, torpili olanlar değil, halkın temsil etme yeteneği olan liyakatlı insanlar halkın temsilcisi olmalı" diye konuştu

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Gazeteci Muhlis Polat, Belediye Meclis Üyesi aday adayı olmak için dosyasını Avcılar CHP İlçe Başkanı Duran Meşeci’ye teslim etti. "Demokrasilerde halka inanmak halkın seçtiği bir birey olmak için varım" diyen Polat, "Halkın temsilcisi olmak ancak ve ancak halkın kararı ile olmalı. İşte bu yüzden de ön seçim olmalı. Sizleri temsil edecek olan bizler ön seçimle gelmeliyiz. İrademize ipotek konulmamalı. Birilerin iki dudağı arasında aday olmak ne kadar etik taktirinize bırakıyorum" dedi.

İnadına ön seçim diyoruz
Avcılar Beledidye Meclisi'nde liyakatli kişilerin olması gerektiğini belirten Polat, "Ankara da dayısı olanlar, torpili olanlar değil, halkın temsil etme yeteneği olan liyakatlı insanlar halkın temsilcisi olmalı" ifadelerini kullandı. Ön seçim talebinde de bulunan Polat, "Madem halkın kendi kendini yönetmesine demokrasi diyoruz, işte o zaman inadına ön seçim diyoruz. Atatürk'ün iki büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’nde ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden halkın temsilcisi olmak gururların en büyüğüdür" açıklamasını yaptı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *