Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi 2019 Yerel Seçimleri Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık kimdir? Görevi neydi

Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık kimdir? Görevi neydi

Bugün adı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı için açıklanan Ekrem İmamoğlu'nun ardından Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Murat Çalık kimdir? İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul için yarışacağı CHP'de Beylikdüzü adayı da belli oldu. Parti Meclisi'nden geçen karara göre Mehmet Murat Çalık 31 Mart'ta partisinin yeni dönemde de iktidar kalabilmesi için mücadele edecek. Peki Mehmet Murat Çalık kimdir? Mehmet Murat Çalık görevi neydi.

CHP'nin bugün açıklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı sonrasında Ekrem İmamoğlu'nun yerine kimin geleceği merak konusu oldu. İmamoğlu'ndan sonra partiyi yerel seçimlerde kimin temsil edeceği belirlendi. Mehmet Murat Çalık Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Çalık Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı - Teknik Koordinatör olarak görev yaptı. Aslen Trabzonludur. İTÜ mezunudur.

mehmet murat çalık kimdir

Yorumlar
E
Emre 5 yıl önce
Hayirli olsun beylikduzu nde yapilan her guzel isin arkasındaki gizli kahraman sayin çeliktir.Ben ak partili bir seçmen olarak beylikduzu ndeki guzel şeylerin devami icin sayin calik i destekliyorum.Siyaset ustu ideoloji bir mantalite ile hizmet verdigi insan ayırmadığı esit ve adil oldugu,liyakat sahibi biri oldugu icin kendisine destek vereceğim.
BEĞENME
0
CEVAPLA
H
HAKAN 5 yıl önce
Bende chp li bir seçmen olarak oyumu tepkki olarak Akparti ye vereceğim.
BEĞENME
0
CEVAPLA
C
Can 5 yıl önce
@Hakan cok komiksin gercekten
BEĞENME
0
CEVAPLA
H
Halil 5 yıl önce
Bu ülkede lazlardan başka adam yokmu hep Trabzonlu Rizeli bu ne ya
BEĞENME
0
CEVAPLA
H
Halil 5 yıl önce
Bu ülkede lazlardan başka adam yokmu hep Trabzonlu Rizeli bu ne ya
BEĞENME
0
CEVAPLA