Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi 2019 Yerel Seçimleri Avcılar hak ettiği yere gelecek

Avcılar hak ettiği yere gelecek

CHP Avcılar Belediye Meclis üyesi Erol Yılmaz, belediye başkanlığına talip olduğunu açıkladı. "Bir tarafı göl bir tarafı deniz olan Avcılar'ın hak ettiği yere gelmesi gerekiyor" diyen Yılmaz, "Avcılar'ı İstanbul'un parmakla gösterilir bir ilçesi yapmak için yola çıktım" dedi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Yerel seçimlere kısa bir süre kalan aday adayları da bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. 2014 yılında bu yana Avcılar'da CHP Belediye Meclis üyesi olarak görev alan İnşaat Mühendisi Erol Yılmaz da belediye başkan aday adaylığını açıklayan isimler arasına katıldı. Başarılı bir işadamı kimliği de olan Yılmaz, Avcılar'ı hak ettiği yere getirmek için görev almak istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı; "Avcılar biliyorsunuz bir tarafı göl, bir tarafı deniz olan adeta cennetten bir parça. Bu cennet maalesef şu an hak ettiği noktaya erişebilmiş değil. Ben Avcılar'ı hak ettiği yere getirmek, İstanbul'un güzellik anlamında parmakla gösterilir bir ilçesi yapmak için yola çıktım."
 


Acil kentsel dönüşüm


Belediye başkanlığına talip birisi olarak Avcılar halkına somut vaatlerde bulunacağını ve hayali projelerle halkı hiçbir zaman yanıltmayacağını vurgulayan Yılmaz, deprem gerçeğini de anımsatarak Avcılar'da önceliğinin kentsel dönüşüm olacağının altını çizdi. Yılmaz, "Biz burada kentsel dönüşümü bir an önce bitirmek zorundayız. Bu gçetiğimiz 5 yılda maalesef hep ihmal edildi. Bu anlamda Avcılar halkına en iyi hizmeti gerek mesleğim gerekse tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki ben verebilirim. Bu konuda iddalıyım" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *