Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi 2019 Yerel Seçimleri Acar'dan partilere ziyaret

Acar'dan partilere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar Belediye Başkanı Aday Adayı olan Bayram Acar seçim çalışmaları kapsamında bölgede faaliyet gösteren partilere ziyarette bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Başkan adaylarının belirlenmesine kısa bir süre kala 31 Mart seçimleri çalışmalarını sürdüren Bayram Acar ilçe merkezilerine giderek partilere ziyaret gerçekleştirdi. 12 yıl boyunca Avcılar İlçe Başkanlığı Bayram Acar, “Avcılar için ben de varım, 12 yıl ilçe başkanlığı bir o kadar da yöneticilik yaptım, hiçbir zaman makam-mevki gibi beklentilere girmedim, yaptığım görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım, partimizi en doğru şekilde temsil etmek için gayret gösterdim” dedi.

Avcılar'la bütün oldum
Bayram Acar devam ettiği açıklamasında "SHP’den CHP’ye kadar çizgisini hiçbir zaman bozmadı. Acar’ın CHP Avcılar İlçe Başkanı olmadığı dönemde CHP Avcılar’da 3. parti iken Acar’ın başkanlık döneminde birinci parti oldu ve oylarını görev süresi boyunca yükseltti. Bayram Acar, DSP’nin yükseliş döneminde birçok partili DSP’ye geçtiği halde gelen tüm tekliflere rağmen CHP’de siyaset yapmaya devam etti., 'Ben artık Avcılar’la bir bütün olmuş vaziyetteyim. Avcılar ne ister, Avcılarlının sorunu ne, Avcılar için en doğru ne şekilde yapılabilir iyi biliyorum, tecrübelerim icra makamıyla bir araya gelsin, hizmet vereyim istiyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *